

## Winter 2024 CalSAC Training of Trainers Institute Schedule

Day 1: Thursday, January 25

Session/ Time	Registration & Check-in 9:30am 30min	<b>Plenary</b> 10:00am 60min	<b>Break</b> 11:00am 15min	Session 1 11:15am 2 hours	<b>Lunch</b> 1:15pm 45min	Energizer 2:00pm 30min	Session 2 2:30pm 2 hours	Group Closing 4:30pm 30min	New Trainer Welcome Dinner 6:30pm- 8:00pm	
------------------	---	------------------------------------	----------------------------------	---------------------------------	---------------------------------	------------------------------	--------------------------------	----------------------------------	---	--

## Day 2: Friday, January 26

Session/ Time	Breakfast at Hotel 7:00am- 8:30am	Travel* to ToT from Hotel 8:30am 30min	Session 3 9:15am 45min	Break 10:00am 15min	Session 4 10:15am 90min	Lunch 12:00pm 60min	Transition Time 1:00pm 15min	Session 5 1:15pm 60min	Break 2:15pm 15min	Session 6 2:30pm 2 hours	Group Closing 4:30pm 30 min	Networking Social & Trivia Night 6:00pm- 7:30pm
------------------	--	--	------------------------------	---------------------------	-------------------------------	---------------------------	---------------------------------------	------------------------------	--------------------------	--------------------------------	--------------------------------------	---

## Day 3: Saturday, January 27

Session/ Time	Breakfast at Hotel 7:00am- 8:00am	Travel* to ToT from Hotel 8:00am 30min	Session 7 8:30am 2 hours	<b>Break</b> 10:30am 15min	Session 8 10:45am 2 hours	<b>Working Lunch</b> 12:45pm 90min	Session 9 2:15pm 2 hours	Closing Plenary 4:00pm 1 hour
------------------	--	--	--------------------------------	----------------------------------	---------------------------------	--	--------------------------------	-------------------------------------

<sup>\*</sup>The hotel is walking distance from the ToT location. CalSAC will provide an Uber voucher for anyone who needs or prefers a ride.